Har en fornemmelse af at denne side nok ikke vil komme til at indeholde den helt store ombygning af dammen, men derimod stemningsbilleder året igennem.
Ser frem til at varmen igen får overtaget, og vi kan nyde livet ude i haven, samt det rige dyreliv som dammen bidrager med.

Jeg har et par ide`er som jeg har godt kunne tænke mig at lave i dette år, men mere om dem senere!!

 

 

 

07/01 En kold og blæsende dag, dammen er ikke særlig pæn!.

Et kik hen over filter / tønderne  En trist tid.

Datoen er den 03-april. Vejret er flot og solrigt. Troede ikke at vi havde flere frøer i dammen? Havde fundet flere i mit "filter" de har åbenbart overvintret der, men ikke klaret vinteren. derfor var jeg usikker på om nogen havde overlevet. Men som billedet viser, så er der mindst en som hav været heldig? Er jo en fantastisk tid vi går i møde nu. Naturen kan ikke stoppes, vore fisk er begyndt at tage næring til sig, er næsten ved at gå på land for at få mad?? Vi har mistet 2 guldfisk denne vinter, ikke meget, tror at vi kommer over tabet? Godt det ikke var de "dyre"?

08 april. Vandet er begyndt at klare op, og fiskene har en styrtende appetit

08 april Pludselig ser jeg en af vores krebs kravle rundt på bunden. Troede faktisk ikke at nogen havde overlevet vinteren, bliver spændende om der er flere?

15.maj. Solen har været fremme, og alle fisk har været meget aktive

17 Juni. vandet er flot, klart og rent

17 juni. Billeder fra 17 juni er taget fra taget af den kommende tilbygning. Hvor der planlægges en tagterrasse. En superflot udsigt over dammen!

Den færdige tilbygning. Fra stuen er der en fin udsigt lige ned til vore fisk..

Sådan ser udsigten til dammen ud fra stuen.