Denne side indeholder data om hvalpene.
  Klik her>>>>>>>>>

 

Som billederne viser, så er der en stor stak sunde hvalpe på vej.
22.12.06. Så er ballonen revnet. Tøsen startede omkring 13 tiden med at få veer. Kl. ca. 13.30 var den første lille hvalp født. En nok ikke helt nem fødsel, da den første hvalp blev født med bagbenene først. Er utroligt at ens lille urutinerede tæve kunne håndtere fødslen så flot? Var som at det var en helt anden hund da fødslen først gik i gang. Instinktivt startede en masse ting i hendes lille hoved, og hun ordnede selv at bide  navlestrengen over, spise efterbyrden, slikke hvalpen ren, få, den lagt "til" inden den var klar til næste omgang. Selvfølgelig var alle mand klar til at hjælpe til med, hvad der kunne hjælpes med. Men Tøs klarede det meget flot.
Det viste sig ret hurtigt, at mit eget gæt på 5 hvalpe hurtigt var for lavt. Hun blev ved med at producere hvalpe. Sent på aftenen da alt var overstået (troede vi) ville jeg lige lufte Tøsen ude på gaden. Men hun havde en lille overraskelse i baghånden? Hun fødte nemlig den sidste lille hvalp ude på gaden. En fødsel som tog ganske få sekunder, og det var en ganske stolt "bedstefar" som kunne fremvise aftenens sidste hvalp inden sengetid. Samlet blev det til 8 flotte tæver, samt 2 stk. fine hanhunde. Ganske flot, taget i betragtning at Tøsen ikke er af største model. Ps. Sidste hvalp blev født kl. 22.40 om aftenen
Så er første lille hvalp på vej. Fødderne først, men det gik flot. Boss tænker nok: Det er vist min skyld dette her???
Første hvalp er leveret, og nu kom de bare som perler på snor!!!! "Farmand" tjekker lige og godkender hvad han i sin tid lavede?
Heidi er "varmekasse" for de førstefødte. Et glimt af de første "perler"
Tøsen havde hele 1 st. holdet som backinggruppe og support. Et par sultne flotte "krøllehoveder"
Den stolte moder har styr på tropperne. Mætte og tilfredse tar vi lige en lille lur.
Størsteparten af hvalpe i en rolig stund. Tøsen tar det med ophøjet ro. Er sgu stolt af pigen
05.01.07  Familie idyl. Boss ser lige om alt er ok? 05.01.07 Hvalpene er så ivrige, at de har skubbet Tøs hel ud af tæppet
05.01.07 Fodrings tid i kassen 14.01.07 Så er "banditterne" fodret af, og alle sover trygt.
Man kan da ikke andet end holde af sådan en lille fyr Tøsen har nok at gøre med at styre "tropperne"
Så er den mindste på besøg hos Boss i køkkenet Vi er netop vågnet, og vil lave ballade om lidt?
17.01.07 Så er vi alle flyttet ind i vores nye lejlighed. Vi var ikke til at styre mere.
17.01.07.  Hvalpene er begyndt at få et supplement til Tøsens patter. Det gik bare så nemt at få dem til at spise af en skål. Bliver mere og mere anstrengende for Tøsen at mætte alle hvalpene. De er store og sultne nu, har tænder som de bruger flittigt, både i leg og når der er fodrings tid.
20-01.07 Boss blev i dag udfordret af et par hvalpe, som vil prøve kræfter af Alfa hannen. Er superdejligt at se Boss lege med på "melodien"
Boss har lagt sig ned. "Så er vi jo næsten lige høje" Boss, tar det roligt.
24.01.07.  "Ronja" er  klar til at få besøg? Tøs holder øje med at de små opfører sig pænt inden  de skal fotograferes.
24.01.07   Vi havde i dag besøg af Tv- Glad. Alle var spændte på hvordan det skulle gå. Havde allieret os med Malene og hende  2 søde piger til at hjælpe os. Det gik faktisk fint. Trods mange mennesker fra filmholdet fik vi en hyggelig stund med spørgsmål, og forhåbentligt fornuftige svar fra "mig" Alle hunde, både små og store opførte sig eksemplarisk under hele seancen. Tak til Malene og pigerne for hjælpen i dag. Er sgu spændt på at se det færdige resultat en dag???
Vi er bare klare til at lave ulykker!!! Ung, blåøjet, og uimodståelig
Er blevet træt af det vilde liv Spisetid
Trængsel efter at få en god plads i "kassen" Vi overfalder " den gamle" Som tager udfordringen roligt
   
29.01.07 En flot varm eftermiddag. Vi besluttede at hvalpene skulle prøve at snuse lidt til verden udenfor de "faste rammer"
De var i begyndelsen lidt betuttede over alle de nye dufte. Men kun kort, var et stort arbejde at holde styr på 10 stk. ivrige og nysgerrige banditter.
Men en fantastisk fornemmelse og bekræftende livsglæde at se hvalpene opleve at der var "højt til loftet"
Netop kommet ud på "Ledsaget orlov" Anton & Ronja
Scott & Ronja med deres første bytte. Tydeligt at se at nu er vi stedkendte!!!!
Alt skal undersøges Pludselig føles det som vores have er blevet stor?
Er tydeligt at Boss har det store overblik. Trods at de små kan være irriterende så er han i nærheden hele tiden.
   
04.02.07. Var i haven igen. Denne gang var vi fire personer til at holde "ledsaget udgang" Var som at holde øje med en sæk lopper. de små banditter havde deres egen mening om tingene, og var sgu svære at styre. Men ingen tvivl om at de nød haveturen
Ham her kan jeg godt ordne!!! Hu hej det går godt
Ingen tvivl om at vi har jagt i blodet!!! Tøsen prøver at undslippe koblet af vilddyr
   
 09.02.07 Anton. Tøsen har "fuldt hus" Nu fylder de sgu godt til i landskabet!!
   
18.02.07 Er en lidt trist tid. Flere af hvalpene har fundet deres nye hjem, og i skrivende stund er der "kun" 3 banditter tilbage. Må indrømme at det var svært ikke at få en klump i halsen når de små blev hentet. De har trods alt været en meget stor del af vores hverdag i 2 måneder. 2 måneder, hvor man oplevede hvordan de hver især udviklede sig og fik deres egen personlighed og selvstændighed. Men håber at hvalpenes nye ejere sender billeder og historier, så vi og andre kan se hvorledes de vokser op og udvikler sig?
Som billederne viser, så er der fart over feltet, når de "sidste" banditter er i haven.
   
23.02.07 Ronja, Fenja, og Anton sidste aften sammen med Tøs 24.02.07 Anton`s  sidste aften. Hygger med "far"
Anton og Boss Anton og Ronja sidste aften sammen i haven. Sidste tissetur sammen.
   
Så er alle hvalpe væk, og huset er blevet stille. Har været en tid hvor mange følelser og indtryk har sat sine præg for mange år fremover. Men synes selv, at vores hvalpe har fået den bedste start i livet en hvalp kan ønske sig. Ønsker at de alle vil få et godt liv, samt at de vil være for deres nye ejere, som vores hunde har og er for os.