Jagtdag hos Torben & John
01.10. 05
Jagtdag hos Torben & John
05.11.05
Jagtdag hos Torben & John
13.12.05
.

01.09 Jagtstart. var et rigtigt flot vejr, høj sol og ikke meget vind. Morgentrækket var rimeligt godt. Vi så en del ænder, men desværre var de enten for høje, eller for langt ude, men en god dag.

Boss sidder roligt og afventer slagets gang

Tøsen er lidt mere "tændt"

03.09. Havde fået overtalt Frederik til at tage med mig på morgentrækket. Der var ikke mange fugle på vingerne denne dag, men vi havde alle 4 en rigtig god morgentur, trods at vi ikke fik skudt noget. 

04.11.05 Var et smut forbi engene ved Sneum. vores "lille stykke" Boss & Tøs får begge fast stand for noget på den anden side af bækken?(ikke vores jagt)  På komandoen, frem, er det kun Tøs som synes det er sjovt at springe i den kolde bæk!! Boss skal sgu ikke nyde noget. Tøsen rejser en fasanhøne, på den anden side, og kommer frisk tilbage igen til stolt jæger!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
26.12 05Havde en god oplevelse efter et par dage med jule frokoster. Var alene ude en formiddag, hundene rejste 3 fasaner, 2 høner og en kok. Skød kokken, men det var dejligt at se begge hunde finde og "stå" for fuglene.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

27.12.05 Frederik og jeg var på en lille formiddagstur. Indimellem sneede det helt vildt, og vi nød når vi kom lidt i læ for den kolde vind. Vi så flere harer, en del gæs, samt en stor flot råbuk. En skam at riflen ikke var med!! Måske næste gang??
Frederik har fået en rigtig sund kulør i kinderne
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Frederik ser lidt forblæst ud!! Et par glade hunde som elsker at komme på jagt.
30.12 Frederik og jeg fik lige lyst til en lille tur. Det var flot vejr, men begyndende skyer i horisonten var på vej. Vi var sgu heldige igen, skød en flot kok. Havde denne gang riflen med, men der var intet vildt at se denne dag. Vi havde en rigtig hyggelig tur, da vi frøs mest var der lige en kop varm suppe til hjælp.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Forside