MICHIGAN   USA / ONTARIO CANADA   1999

 

 

Vi havde aftalt, min kone og jeg at vi skulle en tur til Alaska og holde (fiske) ferie hos hendes derboende søster og svoger. De havde imidlertid aftalt at tage til Michigan og holde ferie hos hans forældre. Vi blev derfor inviteret til at holde vores ferie der,  sammen med dem der i stedet.

De havde besluttet at "drengene" i min svogers familie som boede i Michigan, at de skulle på et luxus ophold ved en sø i det sydlige  Ontario Canada. Det skulle være en fiskeferie, hvor man boede i luxus hytter ved søen, sejlede ud og fiske, og så spise sine måltider i Restauranten som også lå ved søen. Og ja, selvfølgelig skulle jeg da med derud.

Det hele startede med en 7 timers kørsel til Ontario, en overnatning på motel, derefter en times flyvetid ud til søen som hed "KABINAKAGAMI LAKE"  vi blev indkvarteret i nogle fandens fine træhuse, med stue, køkken , toilet, bad, og værelser, samt varmt vand. Vi overnattede 5 døgn ved søen, Samlet pris ca. 1200 US dollars

Hver dag sejlede vi ud i aluminiums joller, fiskede, og havde frokost med i medbragte lunchbokse (luxus) Derefter tilbage til lodgen og spise hovedmåltidet i restauranten, frit valg på alle hylder og betalt fra starten. Det var rasende dyrt, men bestemt en oplevelse. Der blev fisket efter sandart og gedde. Den største jeg fangede var 99 cm.

    www.fishthefinest.com                 

 

 

 

Hyggefiskeri på "HOUGHTON LAKE" i Michigan

"KABINAKAGAMI  LAKE", SYDLIGE ONTARIO CANADA

hytterne set fra søen

Larry & Brian

The duwe`s & the Dane

Kabinakagami Lake

Karl med den størst fangede gedde 100 cm

Dette har nok været den største fisketur oplevelsesmæssigt, vi havde fanget mange fisk, nok ikke de største i verden, men som et samlet hele, med turen, forplejningen, de mange timer med Duwe familien. Så har det været en stor oplevelse man godt kunne unde sig selv en anden gang.

Lystfiskeri Forside